Pod lupom diplome kuvarice i domara

Ljiljana Radić

BANJALUKA - Diplome M.Đ. (54) iz Banjaluke i G.K. (62) iz Laktaša su pod lupom policije zbog sumnje da su lažne, a korištene su u svrhu zaposlenja u Srednjoškolskom domu u Banjaluci, gdje su radili kao kuvarica i domar.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

pikaso

Pa znam za te stvari dobro od koga je i taj kupio laznu je od iste kriminalke iz ministarstva pravde RS koja je bila uhapsena u akciji Pecat i pustena .A nista se se ne desava u vezi toga niti se pokrece kurvetina inace je bila posrednik i nalazila kupce svuda po BiH a najvise u BL i okolnim gradovima i to je radila od 2012 godine .Kriminalac u ministarstvu pravde radi i rovari...mozete zamisliti to samo....naziv institucije a koga drze u radnom odnosu .Ta je kuja davno trebala biti istjerana iz ministarstva i zatvorena na robiju i zbog namjestanja pravosudnih ispita gdje je isto bila posrednik.
Mozete slobodno ovo sve proslijediti policiji i tuzilastvu ja sam svjedok i docu kad god hoce da sve ovo znam da je sve korumpirano i da nista od toga nece biti.