Pogledajte šta je pronađeno kod uhapšenog Prnjavorčanina

Ljiljana Radić

​PRNJAVOR - Aleksandar Dujaković (27) iz Prnjavora uhapšen je nakon što je kod njega policija pronašla improvizovanu laboratoriju za drogu, a između ostalog pronađeno je i oko 1.6 kilograma marihuane kao i oružje.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Mile

Tipicno hvatanje sitne ribe.

ugrozeni

Cisto bezumlje, "okrivljen zbog neovlastene proizvodnje oruzja i eksplosivnih naprava"! Dajte mu ovlastenje ako vec covijek ume da radi. Industrija naoruzanja cvjeta i slobodno se prodaje po citavom svijetu, dok jednom srbinu, koji je napravijo jednu pusku, prijeti se sa kaznom! Sramota. Zbog takvog ponasanja vlasti, covjek je bio prinudjen da se bavi i poljoprivredom, kako bi odrzao goli zivot u RS.

Odgovor
laajic.supak.karina

Pa možda je to pravio što već postoji, kako si glup.