Pogledajte zaključke Anketnog odbora u slučaju "Dragičević"

N.N.

Zaključke anketnog odbora prenosimo neizmjenjene i u cjelosti.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

George

U svim ozbiljnim drzavama opoziciji nije dozvoljeno da rukovode skupstinskim odborima.
Ako neko treba da bude pozvan na odgovornost, to je Cubrilovic zato sto je dozvolio sarajevskim slugama da ovako vrsljaju po Banjaluci!!! Bruka.

Klinac iz geta

Nauka na prvom mjestu? Koja to nauka onakve divljacke povrede nastale visednevnim maltretiranjem, naziva laskim tjelesnim povredama? Nauka (strucnjak iz Srbije na ponovljenoj obdukciji) je demantovala zlocinacku nauku koja je rekla da je tijelo bilo u vodi vise dana? Koja ce to nauka potvrditi da tijelo moze plutati kanalizacijom preko dva kilometra? Dakle, zlocinci i ubice koji se kriju iza institucija Republike Srpske kreiraju neku novu, zlocinacku nauku. Da je bilo prave nauke, niko nikada ne bi ni izasao na trg. Pravda za Davida!

MATRIXtenzorMAX2018

OVAKO, ANKETNI ODBOR JE ISPISAO 300 STRANICA , A MEDJU SASLUSANIMA NIJE BIO DAVOR BUDE KAD NAUKA NIJE NA PRVOM MJESTU VEC KONOBARI I GALAMDZIJE PRED BOSKOM

Odgovor
B.Borenović

Davor ne može on je žrtva a mi naplaćujemo

MATRIXtenzorMAX2018

U PRAVIM DRZAVAMA, PRVI MEDJU SASLUSANIMA JE TREBAO BIT DAVOR DRAGICEVIC. VECINA U ANKETNOM ODBORU NIJE DOVOLJNO PAMETNA DA VIDI KAKO SE TO RADI U NORMALNIM DRZAVAMA.

Odgovor
B.Borenović

ahaha hah hah pametan kome treba pametan najbolji je što luđi to bolji

Nikola

PRAVDA ZA DAVIDA A POBJEDA ZA SAVEZ ZA PROMJENE

NARODNI GUSLAR V. GOVEDARICA

Ja sam veoma zabrinut za gospodina Davora Ja kako kažem da narod misli on tako i misli Sa stavom anketnom odbora nisam nešto zadovoljan Neprijateljske RTRS i SRNA treba da nestanu na našeg prostora kao da nikad nisu ni postojale MOJ ZAKLJUČAK JE DA OVAJ TEŽAK SLUČAJ KOJI PRVO MENE PA ONDA MORA I GRAĐANE TEŠKO DA ZABRINJAVA JE DA SE UPUTI U NAŠ USTAVNI SUD NAŠE DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE KO MI KAŽE DA BOTUJEM ZA SAVEZ ZA PROMJENE ILI BILO ŠTA KAŽE NA MOJ KOMENTAR ISTOVREMENO JEDE MOJA GOVNA