Hronika

Policajci naredili da se zatvori kafana, prisutni ih vrijeđali

Policajci naredili da se zatvori kafana, prisutni ih vrijeđali
Foto: Arhiva / Ilustracija | Policajci naredili da se zatvori kafana, prisutni ih vrijeđali
N.N.

Fočaci K.F. i M.M. uhapšeni su u ponedjeljak oko deset minuta poslije ponoći zbog vrijeđanja policije, nakon naređenja službenika da se zatvori ugostiteljski objekat u kojem su se nalazili.

"Naime, 02.05.2021. godine oko 23,05 časova licima K.F. i M.M. iz Foče  je od strane policijskih službenika uručen prekršajni nalog zbog učinjenog  prekršaja iz čl.24. Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija, jer su se isti oglušili o zakonito izdato naređenje policijskih službenika  da prestane sa radom ugostiteljski objekat u kojem su isti boravili, a potom su vrijeđali patrolu  policije", navodi se u saopštenju Policijske uprave Foča.

Iz policije dodaju da su potom uhapšeni alkotestirani, te je tom prilikom kod  K.F. utvrđeno 1,72 g/kg alkohola u organizmu, a kod M.M. utvrđeno 2,88 g/kg.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je ovlastio policijske službenike da se preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u vezi krivičnog djelu "Ugrožavanje sigurnosti".  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije