Policija i inspekcije na nogama zbog medicinskog otpada u Mrkonjić Gradu

Dragan Sladojević

MRKONJIĆ GRAD - Inspekciji je prijavljeno da je blizu mrkonjićnog sela Jasenovi Potoci neko istresao veliku količinu medicinskog otpada, zbog čega su na teren danas, u vanrednu kontrolu, otišli republički farmaceutski inspektor, ali i policija.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan xxx

Ej papak zini da ti se ciko naprdi u usta

Banjalucki Papak

Vi Srbi ste eksperti u etnickom cistenju, pa kako niste sposobni ocistiti vlastito smece? Ljude u Omarskoj i Keratermu ste drzali gore od zivotinja. A navece vasi kokosari dolazili da ih muce satima. Sad se gusite u vlastom smecu i smradu. Zlo koje ste nacinili ostaje vjecno u istoriji svijeta. Sta ste samo ucinili Slavku Ecimovicu, ubice i krvnici kakve svijet nije vidio poslije 2. svjetskog rata.

Kao kakao

Zaboli inspekciju ona stvar. Peletara u Baraćima već godinama truje ljude. Ista ta inspekcija nije ni prstom mrdnula. Tako će biti i sa ovim slučajem. Ništa dok se narod potpuno ne probudi i govnjivom motkom ne razjuri te nazovi inspektore. Stoka!