Policija spriječila maloljetnicu da skoči u Vrbas

Nataša Martić

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka sinoć su spriječili maloljetnicu da u blizini Zelenog mosta skoči u Vrbas, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Bond 007

Treba njoj zviznuti 2-3 uz uši. To roditelji nisu vukli za uši kad su trebali.

Odgovor
p.nebojsa12

Poštovani,

Ne mislim da je to adekvatna reakcija na ovakvu situaciju. Svaki pokušaj samoubistva i samopovrijeđivanja, makar bio radi pažnje, mora se ozbiljno shvatiti. Nonšalantno negiranje ozbiljnosti ovakvih situacija vodi nas ka višoj stopi samoubistva mladih, a kad bi ta stopa danas-sutra porasla, krivili bismo zapad i njihove iskrivljene ideale što nam 'truju djecu'.
Kao što je neko već napomenuo - Lako je udariti, povući za uho, kritikovati i istresati bijes u naletu nerazumijevanja... Ono za što je potrebno karaktera je biti strpljiv i pružiti podršku onome ko prolazi kroz nešto slično. Iz ličnog iskustva znam, to je ono što je najpotrebnije. Siguran sam da ni vama ne bi bilo ugodno da vam dijete jednog dana odluči popeti se na drugu stranu mosta, nebitno iz kojih razloga.

Srdačan pozdrav.