Preminuo mladić ranjen u pucnjavi u Trnu

Bojana Klasan

LAKTAŠI - D.S. iz Laktaša koji je sinoć ranjen u Trnu kod Banjaluke, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Banjaluka pola sata iza ponoći, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Za ovo sto se desava u Republici Srpskoj veliku odgovornost imaju novinari sa RTRS i ATV.................videli smo sta su radili u slucaju ubistva Davida Dragicevica,verovatno ce tako proci i porodica momka ubijenog u Trnu!!!

Boris.kovacevic87

Jebem ti Mile majku krvavu kako je moguce da u tvojoj republici srpskoj covjek koi je uhapsen u aprilu zbog lazne policiske zncke nevlastenog posjedovanja oruzija opet na kraju godine bude na pumpi opet naoruzan da gasi mlade zivote pa mogu ce je jer zatvore punis postenim a razne lopove i ubice za saradnike uzimas

Odgovor
drago.drberic222984

Kako taj ubica moze nositi srpska obiljezja i pozivati da on brani srpsku cast. On nije ni musko jer mu ni steroidi ni bildovanje nisu dovoljni da bez pistolja raspravi nesto s djecakom od 24 godine ciji je otac u 16 cuvenoj spasao toliko zivota mozda i onom ko ubicu bitan. Oduzeo bih mu pravo na drzavljanstvo i kao sto nasi po svijetu godinama moraju dokazati da zasluzuju pasos njemu nakon duge robije isto.

sasas

Da li ste gledali novogodišnji program na RTRS? Da li su se poštovale epidemiološke mjere? Ko je ovdje lud?