Presuđeni nasilnik sudario se s pasatom

Ljiljana Radić

BANJALUKA, GRADIŠKA - U dvije odvojene nezgode koje su se desile u Banjaluci i Gradišci u razmaku od oko tri časa teško su povrijeđeni motociklista Siniša Šakić (34) iz Banjaluke i 20-godišnji Kenan Kadić iz Gradiške.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dejo_BL

Valjda se motocikl sudario sa automobilom (kao da je bitno što je Passat). A ovo "presuđeni nasilnik" je degutantno. Zašto ne stavljate u naslove drugih tekstova definicije kao "ministar sa lažnom diplomom" ili slično?

Gishka BL

"Sloboda govora",novinari rade svoj posao,na vrijeme izvjestavaju...saobracajna nezgoda...sve esuje me jedno:"Zasto morate da pisete tako lose o momku koji je sinoc dozivjeo nesrecu?"On je svoj "ceh" je ispastao zbog svoje samo njemu,svim osobama koje su imale problem sa zakonom i zavrsile sa "tim zivotom",platile danak drzavi,VI GOSPODO NE DOPUSTATE DA ZIVE NORMALNO.

Odgovor
Gishka BL

I zasto u ovom komentaru nedostaje vecina rijeci?

Odgovor
Gishka BL

On je gradjanin grada Banjaluke,drzavljanin RS i nas potrebe za ovakvim VAS o izvjestavanje je VAS OBRAZ,SRAMOTA.