Prijećeno smrću Obrenu Petroviću i njegovoj porodici

Sanja Čakarević

DOBOJ- Gradonačelnik Doboja Obren Petrović dobio je prijeteću poruku na zvaničnu mail adresu, kao i njegov stranački kolega iz Sokoca Milovan Bjelica, saznaju "Nezavisne".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

beha, mala zemlja za veliku nuždu

ma, to ovaj BojanBL budaleše, puko poprijeko, napustila ga žena otišla s otpravnikom vozova iz Podlugova. I decu odvela. Čudi me da mu neko do sada nije razbio kamenac u bubregu.

np63

Nije potrebno da se gospodin Obren Petrović kao i ostali kojima se prijeti brinu zbog prijetnji kojekavih bolesnih umova. Cestitam gospodinu Petroviću na izbornom rezultatu i viziji za budućnost kako stranke SDS tako i grada Doboja. Pokazao je svima kako se pobjeđuje .