Ranjen tokom bjekstva od specijalaca

Dragan Sladojević

VISOKO - Bajazid Ganić (35), zvani Beli, stari policijski znanac, ranjen je preksinoć u naselju Gornja Zimča, kod Visokog, tokom bjekstva od specijalaca MUP-a Zeničkog kantona.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrzavniCinovnık

Dobro sta ta nasa policija radi u FBiH nije im dosta sto marisu sve zivo poceli su pucati po neduznoj omladini ali mogu dok mi ne izadjemo na autoputeve i blokiramo Sarajvo!!!! zasto se ne oglasi i Ejup i on je iz tog plemena????? naki strucnjak ps Karambule javi se

Nezavisna Srpska

Ja šta radi ova Lukačeva policija ubija nevine graDZane ...

pravoslavpravdic

Воах, значи озлоглашено племе Ганићи из Горње Црнче малтретира блиједолике талибане из племена височке скво! 😂😂😂😂 Некад ће ваљда доћи цивилизација и у те крајеве.