Slučaj ubistva Slaviše Krunića: Uhapšeno još jedno lice

Srna

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pod nadzorom Republičkog tužilaštva jutros su u okviru istrage u vezi sa rasvjetljavanjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića uhapsili su S.P.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrzavniCinovnik

U zivotinjskoj farmi Dzordza Orvela nakon oslobadjanja farme (Republike Srpske) od covjeka sistem (vlast u Republici Srpskoj) je funkcionisao besprijekorno,onda su svinje (SNSD-ovci) shvatile da mogu da uzmimaju (kradu) vise od ostalih,zatim su optuzivali druge za izdaju i otjerali one koji su mislili drugacije a zatim su odgojile pse (mladi SNSD-ovci) koji su krvnicki klali svakoga ko se usudio da kaze da cilj borbe za slobodu (pljacku srpskog naroda) nije bio novo ropstvo,na kraju je farma (Republika Srpska) propala u bludu,nepotizmu,kriminalu,korupciji i pohlepi sopstvenih politicara.

Vladimir.e421

Uhapses SP zato sto se pretpostavlja da je HK dao broj od MN , a onda ovaj pozvao TS da kaze kako je TN govno!

pikaso

Ma nema od toga ništa....piši propalo kao i sve ostalo što je propalo...i narod i država....nema od nas ništa.

Rale.

Ujeo vuk magarca