Šta je pronađeno u mobilnom telefonu ubijene Lane Bijedić?

Srna

SARAJEVO - Stručnjaci iz Federalne uprave policije (FUP) užurbano izvlače podatke iz mobilnog telefona surovo ubijene Lane Bijedić (19) iz Mostara, koja je prije mjesec pronađena u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, pišu federalni mediji.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

drzavnicmarovnik

trebalo je to bit i manjem entiteu pa da trazimo sa vlahima ovcima ko biva Pravdu i Istinu da ih nahuskamo jedne na druge da sami sebe uniste

Odgovor
vasco.garrison

Jadni tvoji roditelji koji su ti dali zivot. Uzmi sendvic i ne brukaj se.

drzavnicmarovnik

O Alahu tako nesto je bilo dobro da se desi u eres da imamo za izbora nasanjkati vlahe da hopet neko nas ujde u otu njihovu skupstinu kao prosle godine Jelena i Drasko pa jbg malo po malo da ih osvojimo i nahuskamo jedne na druge a mi da iza ledza kupimo slast hehe