Stanari obavijeni tugom zbog smrti mladog motocikliste

Ljiljana Radić

STANARI - Motociklista Bojan Baćić (21) iz Stanara poginuo je u četvrtak naveče kada se motociklom suzuki sudario s golfom 5 u mjestu Ostružnja Gornja u blizini svoje kuće.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Cuba Libre

@j Ne znam šta me je natjeralo da do kraja pročitam ova tvoja dva glupa komentara, ali koliko sam razumio ti anonimno vrijeđaš nekoga i kažeš da ćeš doći u neko selo tamo sa nekim opasnim motorom da se najebeš majke nekome ko sigurno neće biti tu...

nikodim.bogalj

Svima iz MK "Alpha Team" Doboj se najebem mrtve dEcice! Vidimo se uskoro na motorijadi u Gracanici. Dolazim sigurno sa crnom Kawom 1600 mrtvu vam majku glodarsku jebem ekavicarsku.

Odgovor
llijatoijaqa

⬆️
»Kawom 1600« pa ti nemaš ni za golf dvicu 1600, bedo, ti ustvari nemaš ni za kisele, poserem ti se alahrahmetile materešini pod nišan, brnjo
⬇️

nikodim.bogalj

Porodici najiskrenije saucesce povodom gubitka sina! 😪
Ovim papcima iz Doboja koji zale i pisu na ekavici se najebem mrtve dEce karavlaske. Eto toliko govna dEcicu vam mrtvu jebem pa vi nastavite da glumite srbe glodari bosanski.