Tužilaštvo: Kasumović se predao pripadnicima SIPA

Fena

ZENICA - Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, uz prisustvo svog advokata, predao se pripadnicima Državne agencije za istragu i zaštitu (SIPA), koja od ranih jutarnjih sati u tom gradu provodi pretrese i hapšenje osumnjičenih za nezakonite radnje u slučaju "Zenica-trans prevoz putnika" Zenica, potvrdila jeportparolka Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona Asmira Redžić.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Vidi, vidi kako je Fudica mali a lažovćina i petljanac veliki, uvezan sa simpatizerima genocidaša i simpatizerima UZPovaca (vjerovatno preko Fahrice KOSovara)!?
Čuj ostalih 10 nije znalo da se dolaze po njih a on znao pa otišao bez poziva sam u Lukavicu (vjerovatno prije toga službeno putovao/navratio na konsultacije u uvrnuti neboder?)!?
Svakim danom sve se više vidi i više zna ko se kome dopada dok država propada!?
SIKTER BANDO SIMPATIZERSKOGENOCIDaška I SIMPATOZERSKOUZPovačka i UDBaškoKOSovačka!?