Uhapšen Marko Munjiza zbog sumnje da je ucjenjivao direktora IRB-a

Anja Matarugić

BANJALUKA - M.M. iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ucjena na štetu lica D.V, saopšteno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.bllcity

Oprostite, izvinite , Marko Munjiza je kadar i simpatizer SDSa i PDPa a ne SNSD ali jebiga ja kao svaki Turcin podrzavam SDS i PDP jer je to manje zlo za nas iz federacije od SNSD zato sam napisao ranije da je Munjiza Marko iz SNSD popusim li mu kurac odakle god da je. Zao mi je Begica jer je dobro udarao. Mada nisam informisan Begic je izgleda ponovo tajno u PDPu. Tu su svi pederi a ja to koristim da mi napune tursko dupe. 😀😀😀 Svaki dan neki peder iz SDSa i PDPa je kod nas u Sarajevu i ja im pusim. 😀😀😀

bojan.blcity

U SNSD-a "nakrali" se para,najeli,napili a sad im u stranci zavladali pederluk i droga......🙃🙃🙃

bojan.blcity

Hoce li biti smenjen ovoj "cestiti i ugledni" direktor IRB kadar SNSD-a.....isto kao Begic,pederska posla 😀😀😀