Uhapšen muškarac koji je snimao smrt Banjalučanina

N.N.

MOSTAR - M.S. iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara, piše "Glas Srpske".

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

redakcija

ovaj pastir je stvarno tešanjski-ki-seljak i on je ovo snimao što potvrduje skromna konstrukcija njegovih prostih rečenica, ustvari, nije on snimao jer on to nije još savlado, nego je snimala ona mlađa mu kevica kojoj se često štuca od nas

redakcija

to je onaj brnjo što se zæbavamo s njim ovuda, tešanjski-kiseljak

Çoban

Gledao sam snimak. Kako mu je iko na bilo koji način mogao pomoći ? Da mu se baci pred auto? Sva je sreća pa se sudario sa autobusom. Šta bi bilo da se sudario sa malim autom u kojemu je mogla biti familija sa djecom ?

Odgovor
Leo

Pa hajde sve recimo da nije mogao pomoci a jeste naravno. Ali covjece da li si ti vidjeo reakciju idiota kretena seljaka kad se auto sudarilo? On je sav sretan sto je snimio taj udes pa poslije ovaj je sehid i tako razne komentare. Pa gdje je ondje covjek. I ne znam ko moze da ga opravda

Nezavisna Srpska

To je balijama svojstveno.
Pogani okot i lešinari.
Takvi su i u ratu bili

Odgovor
Dejo_BL

Klasično širenje mržnje po zadatku partije. Samo mržnju i imaju da ponude narodu i ona ih drži na vlasti. Sve ostalo su već uzeli.

redakcija

to je onaj brnjo što se zæbavamo s njim ovuda, tešanjski-kiseljak