Upali u crkvu i zapalili ikone: "Veoma ružna poruka malobrojnim Srbima u FBiH"

Dragan Sladojević

VISOKO - Policija traga za vandalima koji su u noći između subote i nedjelje obili pravoslavni hram Rođenja presvete Bogorodice u Čekrčićima u opštini Visoko, te oštetili časni presto, ali i polomlili i spalili više od deset ikona sa svetim jevanđeljem.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Ješa

Vlah koljač je potpuno u pravu i oni zaista 99,9 posto svi tako misle i tako su radili ali sada je prpa pa se moraju braniti pričajući kako ni mrava nisu zgazili, tzv realista turci su itekako palili srpske crkve i manastire a ti si možda baš taj vlah koljač

Realista

Šta reći, primitivizam našeg naroda opet dolazi do izražaja. Bio Srbin, Hrvat ili Bošnjak svi su istog genetskog porijekla samo druge religije, znači, istog smo mentaliteta. Dok je Turska vladala ovim prostorima nisu palili crkve, sad su se našli neki da kao tjeraju Hrašćane.

Odgovor
Ješa

vi turci kažete da imate sjeverno skandinavski gen hahahaha dakle nismo isti

Sta radi vasa redakcija pa je dozvoljeno bolesnicima poput ovog "vlah koljac"da objavljuje svoje bolesne tako,sta vise rade bogami i zene u BiH da ne moze da se nadje jedna da mu dadne malo sladostrasca da se momak malo smiri ako bog da i onda ujedno da shvati u cemu je smisao zivota..
placam troduplo prvoj onoj koja se javi ovde da ovom "vlahu koljacu"dadne malo hehehe, "selameta"...kako bi on to nazvao zasigurno..

Odgovor
Ješa

isto imaš na vašim muslimanskim sajtovima o Srbima hehehe koja ste vi bagra pokvarena

Odgovor
Ješa

ti si [email protected] i moguće da si i ti palio crkve

Šaban

Najljepše ne jebat' muslimanku. Onda ti dragi Bog da nagradu. Al' je jebat' u šupak, da prdi.

Vlah koljač

hehe pa neće nitko reći da to ne osuđuje ali ćim plahne krećemo opet isto

Vlah koljač

nema ništa slađe nego ući u crkvu zapaliti je minirati srušiti do temelje ajoj šta smo mi u ratu porušili tih crkvešina i počistili vlaha zarezom pa ljudi onda se osjećate kao na devetom nebu kad to uradite jer to i UZVIŠENI A.DŽŠ voli, a danas još imamo i vlahe sa nama i rade za nas dobro hehe šta radi lova

Odgovor

Uzviseni moj dz.s,ili kako god da je reci ti bratu svome,kada bjase da si ti zadnji puta KONKRETNO omastio brke?..ako znas na sto ja sad ciljam,jer Brate moj dragi dz.s.,moj uzviseni .,zagorio ti je mozak toliko haman da je komentar ostavljen od nekog poludivljeg da sam omasti brcice si nesto dje ce da ubodes sto prije ili ti ode plahko lahgano te zauvijek"grlom u jagode"...