Hronika

Pratite nas na Google news

Čovjeka u šumi kod Teslića ubio stršljen

Čovjeka u šumi kod Teslića ubio stršljen
Čovjeka u šumi kod Teslića ubio stršljen
D. Sladojević

TESLIĆ - Tridesettrogodišnji S.N. iz teslićkog mjesta Đulići preminuo je u četvrtak popodne nakon što ga je u šumi kod mjesta Gornja Šnjegotina, u okolini Teslića, ubo stršljen, potvrdili su policijski izvori.

Nezvanično smo od mještana saznali da je riječ o Siniši Nediću, koji je bio oženjen i ima petogodišnje dijete.

"On je s još par ljudi obavljao radove u šumi. Najednom ga je ujeo stršljen. Nakon što se to dogodilo, Sinišu je iz šume nosio jedan čovjek što je s njim radio. Taj čovjek je još u šoku", ispričao je "Nezavisnim" jedan mještanin, moleći nas da mu ne navodimo ime.

Prema riječima našeg sagovornika, kombi, do kojeg je nesrećni mušakarac nošen od mjesta gdje ga je stršljen ubo, bio je udaljen oko kilometar.

"Dok su stigli do ambulante u Šnjegotini, već je bilo kasno. Pokušali su vještačko disanje, masažu srca, ali nije ni to imalo efekta. Nažalost, Siniša je preminuo. Ovo je strašna tragedija, da čovjek na taj način okonča život. Svi smo u šoku", kaže naš sagovornik iz okoline Teslića.

U teslićkom Domu zdravlja potvrdili su da je njihov ljekar konstatovao smrt pacijenta, nastalu, kako su naveli, kao posljedica ujeda insekta.

Iz CJB Doboj potvrdili su da su upoznati s cijelim slučajem, ali više detalja, pošto je istraga u toku, nisu mogli da nam kažu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije