Zaklao komšinicu jer je sumnjao da se bavi crnom magijom

Dajana Vujatović

DERVENTA - Dobro Tešendić (68) iz Gornjeg Detlaka, u Derventi, nožem je zaklao komšinicu Ružicu Tešendić (88), a potom otišao kilometar od mjesta zločina do njene prijateljice Ruže Tešendić (74) i ubo je nožem u vrat, jer je navodno sumnjao da se njih dvije bave crnom magijom, potvrđeno je "Nezavisnim".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Vucic

Tuljo ispod ce kod alaha na crvenom tepihu. Treba da se sto vise nervira da što pre ode devicama, one ne mogu da čekaju, plaču, kmeče, alah ih smiruje ali ne pomaže, one hoće samo turskog isprdka Tolju, što je klao u ratu klao je a sad ga device traže i alah će odobriti odlazak Tolje na put

toljagaragibova666

Genocidas naviko da kolje, sisu mu materinu jebem.

Odgovor
Vucic

Genocidašu, sisicuti maminu jebem!