Zbog bolesti sudije odgođeno suđenje banjalučkom bokseru

Dragan Sladojević

BANJALUKA - Suđenje banjalučkom bokseru Marku Čoliću (32), optuženom da je, zajedno sa odbjeglim Nedeljkom Dukićem (28) iz Kneževa, pokušao ubiti Vladimira Kovačevića (37), novinara RTV BN, odgođeno je zbog bolesti jednog od članova Sudskog vijeća.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Varadero

Nije on bokser vec probusen kurton!! Lukacev vojnik u pajser brigadi. Koliko borbi je imao i protiv koga???? Dva vola sa zeljeznim sipkama na covjeka od 50kg. Vidi mu se na faci da je retard a sexualna opedeljenost po boji kosulje😂😂🙈

DrzavniPosao

I ministar policije Lukac je na ovakav nacin odugovlaceci slucaj izbjegavao sudjenje za nanosenje teskih tjelesnih povreda svom sugradjaninu uz pomoc suda ,sudija i advokata pa je slucaj nakon cetiri godine otisao u zastaru korupcija,kriminal,nepotizam su glavni razlozi zbog kojih mladi ljudi bjeze iz Republike Srpske!