Zloupotrebom položaja i falsifikovanjem isprava prisvojili skoro dva miliona KM

N.N.

BANJALUKA – Banjalučka policija podnijela je danas izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv D.P. i S.C. oboje iz Prnjavora, zbog sumnje da su zloupotrebom položaja ili ovlašćenja i falsifikovanjem isprave pričinili štetu od oko 1.866.500.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Protiv Danje Pajić (42) i Srđana Cveka iz Prnjavora podnesen je izveštaj tužilaštvu zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja i falsifikovnja isprava pribavili protivpravnu imovinsku korist od skoro 1,9 miliona maraka, saznaje Srpskainfo.

Prema našim informacijama Pajićeva je direktor firme „The Velly“, a Cvek je direktor preduzeća „Vedi mani“, oba iz Prnjavora.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je, navodeći inicijale, da se njih dvoje sumnjijče da su sačinili falsifikovanu dokumentaciju.
– Na osnovu te dokumenitacije su uz pomoć menica preko banke nezakonito prebacivali novac sa računa jedne firme na račun druge – pojasnila Markanovićeva

Ona je dodala da su opisanim radnjama jednom privrednom društvu pričinili štetu, dok je drugom omogućena nezakonita imovinska korist od 1.866.500 maraka.