Advokat Zora Dobričanin-Nikodinović: Davidovu majku nisam mogla da odbijem

Dejan Šajinović

Volela bih da moja pomoć oštećenoj strani u slučaju "David Dragičević" da neki doprinos rasvetljavanju ovog događaja, a svakako bi mi bilo drago da uđemo i u sudsku praksu, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Zora Dobričanin-Nikodinović, ugledni srpski advokat, koja je član tima Davora Dragičevića kako bi pomogla u rješavanju ubistva njegovog sina.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrAgan

Jao gospodjo pa vi ste divni. Mislim da sam cak malo pišnuo u gaće kada samo ovo pročitao, toliko me to raznježilo što niste majku mogli odbiti.

BojanBL

Dodik je umijesan u ovo, kao i Lukac. Jedan drugog stite. S tim sto ce na kraju Lukac uhapsiti Dodika i to je to. Premalo para previse apetita

Odgovor
DrAgan

Vjerovatno je to jer taj David im je bio kočnica da i dalje uzimaju pare. Htio je da objavi kako se pomoću protona i termo-nukleinske kiseline može spriječiti krađa državnih para pa su ga zbog toga uklonili. Šta trošite vi jbt? Na čemu ste? David je bio običan sitni narkoman i kome je on mogao da smeta za bilo šta kao takav? I sam sam nasjeo na tu vašu priču u početku ali ste se vremenom demaskirali i otkrili svoje prave namjere. Odavno je u vašim pričama sve manje Davida a sve više politike. Osnujte sebi stranku kao i oni pa se snjima utrkujte a ne ovako da na tragediji jednog mladića pokušavate da poentirate. Gonite se više u pi... materinu!