Cvijanovićeva za "Nezavisne": Građani i reforme važniji od Brisela

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Bosna i Hercegovina je ove godine propustila odličnu šansu da dođe do kandidatskog statusa, jer nismo mogli da obezbijedimo ni najosnovniju stvar - da formiramo vlast nakon izbora, kaže Željka Cvijanović, predsjednica RS.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Jednostavno naški

Jednostavno, da je tkz. Međunarodna zajednica zainteresovana za rješne BiH problema rješila bi koliko sutra. Dakle, stranci upravljaju ovim prostorom (društvo smo odavno izgubili, pojela ga vladajuća oligarhija) po sistemu: zavadi pa upravljaj, upravljaj pa kradi, kradi da bi potkupio...
Da je BiH u bilo čemu normalna zajednica dva entiteta i tri naroda komentari puni mržnje prema drugome i drugačijem se ne bi širili kao epidemija kuge ovom lijepom zemljom. Mnogi komentatori, pripadnici bilo koga naroda morali bi biti u zatvoru ili u ludnici. Nepismenost i mržnja uzima danak. Oni, ti i takvi, ne govore samo o sebi, već i svima nama. Dakle, čine to u interesu tobožnjih vođa ili predvodnika stada u koje su posložili poslušnike.
Da je Željki važniji građanin od funkcije obratila bi pažnju na kolone mladih i starih koji napuštaju Republiku Srpsku.
Kada Željki ne bi bio brži jezik od pameti tada bi bar (pre)ćutala "udarnu vijest" u njenim glasima otvaranje kružnog toka ili sekcije vodovoda dužine 300 m; umjesto otvaranja nekog proizvodnog pogona s bar sa tri zaposlena. Kada bi neko od fotoreportera uslikao Predsjednicu Željku sa zatvorenim ustima trebao bi biti nagrađen bar sa 10.000 KM.
Da joj je stalo do građana ne bi prepustila kontejnere penzionerima, naredila bi da se zaključaju zarad mira u kući, jer svi ne mogu brzo na red tamo stići.
Čemu sve ovo pisati. Željku je izabrao narod, pa po onoj "rodilo se valja ga ljuljati" poruka: ljuljaj nas Željka dok možeš, mene nećeš... odoh ja u bijeli svijet. Bježim iz boljitka i dobrote o kojoj ti pričaš. Adio Predsjednice!

Starcevica

Gog pitaj svog Bakira i SDS i PDP ko ne dozvoljava pokretanje privrede !

Starcevica

Željka je pametna žena a gubitnici koji zapošljavaju svoje imaju pravo da se ljute. Željka , da pričaš protiv Republike Srpske i da radiš za federaciju ovdje bi imala salvu pozitivnih komentara , svi bi te bosnjaci i sav SDS i PDP slavio kao Svetu Bogorodicu ( ps i muslimani slave hrišćanske svece što je vidljivo po zastavi koju nosaju ) ali pošto ne radiš za njih onda je mnogo kritika na tebe od ovih " inteligentnih " komentatora !

Odgovor
MileMaliVuk

A ona kao radi za RS? Jesi ti krsten covjece? Koji je tebi? Uvalio se u neku drzavnu firmu pa lupetas zato sto nemas sta da radis? Jel ti vidis granicne prelaze nedeljom? I to je kriva opozicija? Kretenu jedan.

Pisces

Željka je shvatila da su najbitniji ljudi pa je sve uradila da im omogući nesmetan odlazak iz ove crne rupe koju su iskopali.

Odgovor
Starcevica

A ko je onda vama omogućio odlazak ? Bakir !? hehehe Znam te ovco kad si jagnje bila!