Doc. dr Milan Radović, privrednik i ekonomista: Imam plan za bolji život

N.N.

Za uspjeh su potrebni plan, mnogo rada i jasna strategija razvoja. U centru svih tih planova mora da bude čovjek i naša obaveza da mu stvorimo šansu da živi bolje, kaže u intervjuu za "Nezavisne novine" doc. dr Milan Radović, privrednik i ekonomista.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Homosapiens

Kakav je ovo politicar. Covjek hoce da rjesava konkretne probleme umjesto da mlati praznu slamu kao i ostali politicari. Zar ti nije lakse pricati o nezavisnoj RS, o referendumima, granicama, Trampu, Putinu, raznoraznim neprijateljima, izdajicama. Tako bi mnogo bolje prosao na izborima. Ko ce se baviti masovnim iseljavanjima, padu nataliteta., bankrotom privrednog i zdrastvenog sistema, mizernim penzijama. Narod hoce jednostavne teme.