Ešref Kenan Rašidagić: NATO liga prima i male države

Edin Barimac

Sprečavanje integracije BiH u taj savez ne čini uslugu ljudima koji ovdje žive, već isključivo određenim elitama, kaže Ešref Kenan Rašidagić, profesor Fakulteta političkih nauka u Sarajevu.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Auto_web_1

Da li je ovaj tekst placen oglas? Da se ne trudim citati... Btw. zasto one sirotinjske drzave tipa Svicarske, Austrije, Svedske nisu clanice te alijanse, ali jesu Bugarska, Albanija, Rumunija, Prekrstena Makedonija, Crna Gora... A o ljubavi izmedju Turske i Grcke da ne pricam. Neke od potonjih pobrojanih drzava su vec godinama u clanstvu pa im to nije nista pomoglo u brzem ekonomskom razvoju. Ali je pomoglo u iseljavanju stanovnistva. Vijekovima su iza Njemacke, Francuske i ostalih sila koje bi bile (i bile su) sile i da nije NATO. Pusa :*

Gog

Ko daje nesto, a da nema interes i korist.

toljagailija

ma ja, Ešrefe, komplet nato se slomi kako da ubedi Srbiju i Republiku Srpsku da prihvate te privilegije i da ne odbijaju da im bude bolje, silna se lovina baca na kojekakve organizacije i šupljegavce koji eto ko i ti pokušavate nagovoriti narod da ne odbija nato pomoc•••
moj Ešrefe, tanka ti je koža, dijete ¯\_(ツ)_/¯