Goran Maričić za "Nezavisne": Više zaposlenih i rast plata podebljali prihode

Dejan Tovilović

Poreska uprava Republike Srpske je i u ovoj godini nastavila trend rasta javnih prihoda, za šta svakako treba zahvaliti pozitivnim makroekonomskim i političkim prilikama u Republici Srpskoj, koje su uslovile da dođe do povećanja plata u realnom i javnom sektoru, kao i do rasta broja zaposlenih, rekao je to u intervjuu za "Nezavisne novine" Goran Maričić, direktor Poreske uprave Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dejo_BL

Ebo i prijedlog za drastično povećanje prihoda: uspostaviti redovno plaćanje poreza i dugova od strane krupnih igrača bliskih vlasti.

Maki Bl

Bravo ,samo naprijed dosta dobro,jos da ocistis PU od necasnih pomocnika

Dejo_BL

Čestitke. Treba nastaviti krupnim koracima naprijed i nipošto posustati.