Intervju Metju Palmer: Nadam se da je Šmit posljednji visoki predstavnik

Mirsada Lingo Demirović, Jelena Milanović

Metju Palmer, specijalni izaslanik SAD za zapadni Balkan i Evropu, u intervjuu za "Nezavisne novine" i "Oslobođenje" kaže da su vlasti u BiH te koje moraju sprovesti izbornu reformu i implementirati prioritete EU, a da će im SAD i EU u tome pomoći.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

Sve lažovi, stare varalice, belosvjetski pljačkaši, kolonizatori, pogan ovog svijeta. Oni su donijeli ratove i podjele i sada se kao nešto brinu za nas. Da, brinu se da nam bude sto gore.

durmozejnil

Nemoralci jedni međunarodni!
Čuj oni SAD i EU su tu da pomognu a domaća snage treba da se dogovore!
Bezobraznik jedan i nije ga niti malo stid da to izjavljuje umjesto da kada dođe u BiH prvo se pokloni i izvine bh patriotama (zato što je i njegova država izdala antifašističke, antinacističke, antigenocidaške i antiUZPovske principe za koje se za vrijeme velikosrbijanske i velikohrvatske agresije borila Armija Republike BiH kao jedina legitimna oružana sila u međunarodno priznatoj RBiH) a zatim da zasuče rukave i da ispravlja ono što je nemoralna međunarodna zajednica na čelu sa SADom zabrljala u Dejtonu tj. amnestirala i nagradila velikosrbijanske i velikohrvatske naciste, genocidaše i UZPovce kao i njihove sljedbenike i simpatizere u RBiH i to uglavnom iz reda Bošnjaka pravoslavaca na čelu sa nacistom Karadžićem i iz reda Bošnjaka katolika na čelu sa nacistom Bobanom ali i jedan mali broj iz reda Bošnjaka muslimana na čelu sa nacistom Abdićem!
Znači on nemoralac jedan evo i danas nakon 26 godina nakon nemoralnog Dejtona udara licemjernu i bezobraznu dejtonsku priču svjestan da dvije strane (kojima su oni nemoralnim i dobrim djelom genocidnim Dejtonskim mirovnim sporazumom omogućili da do besvijesti blokiraju napredak države BiH tj. što bi narod rekao "dali budalama šćap u ruke") od tri u BiH blokiraju državu BiH do besvijesti sa konačnim ciljom da je unište!.?
SIKTER BEZOBRAZNIČE JEDAN NEMORALNI!

Mile

I ja se nadam da je i ovaj posljednji nas spasitelj.