Blagojević za "Nezavisne": Sankcije OHR-a očekujem, ali ih se ne bojim

Uroš Vukić

Milan Blagojević, sudija Okružnog suda u Banjaluci, u pisanom intervju za "Nezavisne novine" rekao je da u sistemu kojem pripadamo Evropska unija i mi, ustave i zakone ne može da donosi bilo koji pojedinac, već isključivo ustavne institucije u vidu parlamenta države i federalnih jedinica u služeno uređenim državama.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Bijelosvjetski smradovi oličeni u lešinarsko-parazitskom tijelu na čelu sa malim činovnikom iz Austrije su naučili da se njihove, makar i pogrešne bile, odluke slušaju bez pogovora. Krajnje je vrijeme da mi svi pljunemo na njih i da im poželimo da se gube tamo odakle su došli.
Kapa dole gosp. Blagojeviću, mislim da će ovaj vaš potez kojim ste ukazali na pravnu lakrdiju i pravno nasilje označiti preokret za budući odnos prema tom parazitskom tijelu sa malim činovnikom iz Austrije na čelu.

bojan.blcity

Ovaj dole ispod mene je Mensur iz federacije.....

dr.mr.dragon

Svaka cast gospodinu Blagojevicu.. eh da nam je malo vise Blagojevica..??🤔

Odgovor
bojan.blcity

Mensure...saraj ti po klixu jebo te tvoj bljakir kakir