Radović za "Nezavisne": Najbolji moraju prvi da se zaposle

Dejan Tovilović

BANJALUKA - Imam znanje, iskustvo, rezultate i kontakte koje želim da stavim na raspolaganje kako bi se u Republici Srpskoj živjelo bolje. Imam i jasnu ideju kako to svi zajedno možemo da uradimo, poručio je u intervjuu za "Nezavisne" Milan Radović, privrednik i potpredsjednik DNS-a.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrMed

Magistrirao a vjerovatno i doktorirao si u Subotici. Ko ne moze u BG ili BL, ide na te lijeve ili privatne fakultete. A kako ti mozes biti i direktor banke, i najveci dionicar, i u 10 nadzornih, i profesor na fakultetu....? To je moguce stici jedino ako se otaljava.

goran.bl

RADOVIĆU, KAŽI KAKO TE MILORAD DODIK UDARIO ŠAKOM JER NISI HTIO DA ZA NJEGA PEREŠ PARE!

GoranB

Slažem se da je danas znanje vrlo bitno. Treba znati od koga uzeti i kome dati. I onda je sve moguće.