Snežana Mladenović: "Konzilijum" mjesto povjerenja i kvaliteta

Anja Matarugić

Naš kompetentan tim godišnje uradi više od 1,5 miliona različitih analiza. Pružamo preko 1.000 laboratorijskih analiza koje se zasnivaju na najnovijim medicinskim dostignućima i omogućavaju svakoj osobi da u najkraćem roku, već od 24 časa pa do najduže tri dana, dobiju dragocene rezultate da bi doktori blagovremeno postavili medicinske dijagnoze i ubrzali procenu efikasnosti primenjene terapije, kaže Snežana Mladenović, rukovodilac kvaliteta u laboratoriji "Konzilijum", prvoj i jedinoj akreditovanoj laboratoriji prema ISO 15189 standardu u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".