Stevandić za "Nezavisne": Neću Dodiku "pucati" u leđa

Uroš Vukić

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da ono zbog čega nikada neće "pucati" u leđa Miloradu Dodiku, predsjedniku SNSD-a, jeste nacionalna politika koja se zasniva na suverenitetu Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Struka001

STEVANDIĆ: Šta znači njihova moć. Da li mi treba da izvršimo i političko, i nacionalno samoubistvo koje bi se opravdalo nečijom moći. Ne pada mi na pamet.
A neka narod hoda po kontejnerima za koru kruha, ili neka idu u javnu kuhinju, ili neka se samoubiju od muke i bijede. A tebi doktore ne pada na pamet da se politički iščašiš. Vaša koalicija rastjerala 20% stanovništva RS po bijelom svijetu. Isto kao da su izvršili samoubistvo. Ljigavci ste svi vladajući političari.

uiw84610

Znamo mi da mu Ti neces pucati u ledja.
To nije tvoj stil.

ivan.knez.70

Nije interesna već programska koalicija. Znači nisu pare bitne, već demokratske vrijednosti koje obični narod treba da uživa. Zašto li mu ne vjerujem?