Vjekoslav Vuković: Treba nam dobro plaćen radnik

Dragan Sladojević

Treba da potičemo mlade da ostaju, da startap kompanijama dajemo neke prednosti u njihovom razvoju, da im damo određene periode da se stabiliziraju, kaže za "Nezavisne" Vjekoslav Vuković, predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

Mi koji radimo u drzavnim institucijama Republike Srpske zasluzujemo i da budemo adekvatno placeni.............

Struka001

"Prema tome, moramo poraditi svi zajedno na ovome". Mi da radimo i stvaramo novu vrijednost, a da sekta SNSD uzima kajmak. Morate vi uhljebi početi da radite nešto korisno. Inače iscjedište svu drenovinu, i neće nikome ništa ostati. Vi ste sve zajahali i vi trebate da poradite na tome. Mi vas već hranimo, de malo vi nas hranite.

c7avb

Bravo momcino, prvo se uhljebis u najkorumpiraniju masinu u Evropi pa onda pricas viceve za kvazi-nezavisne.