Izbori 2018.

Dodik: Gradimo mirnu i stabilnu Srpsku

ZVORNIK - Kanidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras u Zvorniku da SNSD gradi mirnu i stabilnu Republiku Srpsku u kojoj će biti još više posla i radnih mjesta.

Govedarica: Na izborima da pobijedi narod Srpske

ŠAMAC - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica pozvao je večeras građane da izađu na oktobarske izbore i odluče o svojoj budućnosti, te poručio da 7. oktobra ne treba da pobijede političke stranke, nego narod Republike Srpske.

Pavić: Retorika pojedinih kandidata prešla granice tolerancije

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je večeras u Prijedoru da je retorika pojedinih kandidata za izbore prešla granice tolerancije i apelovao da, umjesto svađa, svi zajedno grade Republiku Srpsku.

Stevandić: Trebamo bolju nacionalnu i ekonomsku politiku

FOČA - Predsjednik stranke Ujedinjena Srpska Nenad Stevandić poručio je sa predizbornog skupa u Foči da postoje uslovi za bolji ekonomski razvoj Srpske i da ta stranka ima konkretan program kako to ostvariti.

Grabar-Kitarović i Lavrov razgovarali o izborima u BiH

NJUJORK - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov razgovarali su u utorak na marginama Opšte skupštine UN-a u Njujorku o parlamentarnim izborima u BiH u oktobru, složivši se da predstavnici triju naroda moraju biti izabrani prema Dejtonskom sporazumu i odgovarajućim presudama Ustavnog suda BiH.

Govedarica: Boriću se za svakog građanina Srpske

MODRIČA - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Modriči da će se nakon izbora boriti za Srpsku pravednu za svakog njenog građanina.

Pavić: Posebna pažnja pograničnim opštinama

KOSTAJNICA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je večeras u Kostajnici da ta stranka posebnu pažnju pridaje pograničnim opštinama, naročito infrastrukturi i zapošljavanju.

Đokić: Nastaviti odlučnu podršku novim investicijama

SOKOLAC - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je danas na Sokocu da je osnovna poruka biračima da treba stvoriti preduslove da Srpska može nastaviti dosadašnju veoma uspješnu politiku razvoja.