Ketmanstvo Mustafe Cerića

Milan Blagojević

Poznati srpski istoričar Salih Selimović, rođen u Tešnju 1944. godine, u svojim brojnim javnim istupima isticao je i ističe da se osjetio zadovoljnim i oslobođenim frustracije kada je istražio i utvrdio svoje srpsko porijeklo.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666supak

Mi nismo Bošnjaci. Mi smo Turci. Turska je naša majka. Erdoan je naš otac.
Uskoro će naš glavni grad biti Ankara, a Izet - begovići će postati samo namjesnici velikog sultana u bosanskom sandžaku. Svako ima oca i ima majku. Naša majka je Turska. Bajram se zove Hiža ili Hiži- slav. Svi koji navode Bošnjake da na popisu stanovništva u BiH napišu Musliman, Bosanac ili Hercegovac, rade direktno ili indirektno na etničkom čišćenju Bošnjaka, piše u Proglasu Rijaseta Islamske zajednice u BiH.

Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini izdao je Proglas u kojem poručuje se da svi koji navode Bošnjake da se na popisu stanovništva u toj zemlji izjašnjavaju kao Musliman, Bosanac ili Hercegovac rade direktno ili indirektno na etničkom čišćenju Bošnjaka. Nema razlike izmedju Bošnjaka i Turčina. Svi smo isti, svi smo kao jedno jaje.

mehmed.blcity

Ja hocu da budem ono sto nisam, tj ono sto jesam jer najmjerodavniji je jedan pisac koji je jasno rekao sta sam po teritorijalnoj i svakoj drugoj pripadnosti bez obzira sto su Nacertanije bile u Haskom tribunalu i sto su osudzene ali one nama odgovaraju jer samo PISAC zna i moze rec nase porijeklo. Ma pusti DNK i ostala rsanja!

Odgovor
toljagaragibova666

Botino naglabaj mi se kurca, jebo ti Mehmed dijete mrtvo!

Odgovor
toljagaragibova666supak

Botino naglabaj mi se kurca, jebo ti Mehmed dijete mrtvo!

durmozejnil

Gdine Blagojeviću ti po običaju kasniš a da ne kasniš znao bi da novija SANUovskogebelsovska laž i propaganda o Bošnjacima kao Srbima muslimanima više ne prolazi ni u Rusiji a kamoli u SAD?
Da si barem malo nešta pročitao (npr. barem knjigu "Kako je nastalo Načertanije" od dr Stranjakovića/SANU/Beograd, 1939) umjesto što dangubiš sa Miletom separatistom i milijarderom saznao bi iz navedene knjige da su do 1844 godine u BiH živjeli samo Bošnjaci i to: Bošnjaci muslimani/muhamedanci, Bošnjaci pravoslavci i Bošnjaci katolici!?

Odgovor
toljagaragibova666supak

Botino naglabaj mi se kurca, jebo ti si dijete mrtvo!