Povećanje plata spas za Srpsku

Saša Stevanović

Iza nas je još jedna završena godina. Svode se završni računi, podvlači crta, mjeri ekonomski (ne)uspjeh, mjeri ekonomska šteta. Izazovi s kojima su se društvo, ekonomska supstanca i učesnici ekonomskog život susreli nisu viđeni u posljednjih 150 godina, barem ako je vjerovati istorijskim udžbenicima, koji ukazuju da je posljednja recesija izazvana pandemijom u svijetu bila prije 150 godina. Povezanost ekonomskih sistema i ljudi svakako je bila mnogo manja nego danas, time su dubina i brzina širenja ekonomske štete mnogo veće. Još se neki zaključci donose na osnovu očekivanja.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".