Tiranija nad parlamentom i tiranija parlamenta

Milan Blagojević

Od brojnih primjera ataka na načelo vladavine prava, formalno proklamovanog Ustavom Bosne i Hercegovine kao temeljno pravilo njenog pravnog poretka, ima jedan primjer o kojem do sada nije bilo riječi u javnosti. Naprosto se ćutalo o tome, i to godinama.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Gdine Neblagojeviću tvoja sanuovskogebelsovskonačertanijska propaganda, kojom (izvrčući pravičnost i pravdu naopačke) nastojiš zamagliti separatističku i aparthejdsku politiku Mileta et all (simpatizera genocidaša Sratka Mladica), je veoma bezobrazna i drska i što je najgore jako opasna za uznemirenu dejtonsku situaciju u BiH!?