Bezobrazluk na tezgama

Saša Čavrag

Dok svjetska i domaća privreda strahuju šta će biti sutra, da li će neki radnik kao dan ranije zakucavati ekser ili hoće li poljoprivrednik orati njivu i posijati žitarice, naši trgovci i uvoznici bezobrazno dižu cijene osnovnih životnih namirnica.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Struka001

Nažalost to je tržišna ekonomija, surova ali sad jedino ona postoji. Zasadite baštu, kupite jaja, piletinu i ostalo od domaćih malih proizvođača. Jest će se zdravije a oni neće zaraditi. Onda će oni pisati članke po novinama kako ovaj narod poludio svak sebi hranu proizvodi, niko ne kupuje u tržnim centrima!
Ko je shvatio šta sam mislio reći shvatio je i nije lijen. Ko nije neka kuka i dalje

np63

Potrebno je putem drustvenih mreza pozvati na bojkot , kako bi se onemogucilo da veliki trzni centri ostvaruju extra profit.