Bojan Đenić novi direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva RS

Srna

​BANJALUKA - Direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske Rade Ristović danas je razriješen dužnosti, a na njegovo mjesto imenovan je Bojan Đenić.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

LažnePatriote

O moj Boze, samo cu to reci. Sve po stranackoj liniji. Ovaj lik nema nikakvog iskustva, osim toga, svi koji ga znaju reci ce vam koliko godina je studirao itd. On je prijatelj od onog celavog Petkovica iz tzv. Ujedinjene Srpske... Ovaj je radio u maloj firmici, koja pravi cajeve itd, a smjestena je na podrucju opstine Srbac, u jednom selu. Znaci koji skok, odatle na mjesto direktora Zavoda za udzbenike. Pametnom dosta, treba ostati vani, nikad se ne vratiti.