Dva nova studijska programa Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu od ove akademske godine počeće nastava na dva nova studijska programa - Novinarstvo i odnosi sa javnošću, te revidirani i modernizovani Program za politikologiju i međunarodne odnose.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Aco.bc33

Nisam upućen - ima li Univerzitet u Istočnom Sarajevu katedru za matematiku. Ako nema, mislim da je puno unosnije uvesti je nego katedru za odnose s javnošću. Na Zapadu najzahvalnije je studirati STEM predmete (science, technology, engineering, mathematics). S diplomama iz tih oblasti najlakše se nađe posao.