Isti bukvar za sve srpske učenike

Goran Lajić

BANJALUKA - Jedan isti bukvar za sve srpske učenike u regionu koji bi doprinio zaštiti srpske kulture, tradicije i identiteta, stav je organizacija Srba iz Slovenije, Mađarske, Rumunije, Makedonije, Albanije, Crne Gore, Srbije i RS nakon skupa održanog prošle sedmice u Beogradu.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

LAKTASI

Karambule turcine,
napusi se kurcine

Miki.cc28

Banjalučki papak=poturica =lice izgubljenog identiteta, nemoćan da se odrekne jezika i biološkog porijekla, a istovremeno pljuje na sve što ga podsjeća od koga proizilazi i kome pripada.

Odgovor
Banjalucki Papak

Ne odricem se ni jezika ni porijekla. Ne znam tacno da li su mi korijeni pravoslavni ili katolicki, ali ma koji bili ja ih se ne odricem. Mene proslost ne interesuje vec danasnjica. A ona na zalost pripada primitivcima i u Srpskoj i u Federaciji. I to je najveca tragedija nasih naroda. Od lijepe BiH ljudi bjeze vani da sluze Nijemca, Austrijanca i druge, jer u vlastitoj zemlji nemaju mogucnosti. A nemaju jer su na vlasti kriminalci kojima je buducnost naroda posljednja misao i cilj. Ako ti to ne vidis, onda si slijep i niko ti ne moze pomoci. Ne moze Dodik ili Bakir da donesu blagostanje u BiH jer se radi o ogranicenim ljudima cija inteligencija i vizije zadovoljavaju samo ovce koje ce uvijek za njih glasati pa makar umirali u bijedi. Nemoj gledati i slusati samo propagandu koju ti serviraju 24h. Ima i druga istina, samo je treba pronaci a i to se moze ako covjek zeli.

Карамбуле

Назвати писмо њеним правилним називом Србица , а подвалу бечко- берлинских "изумитеља историје" под именом ћирилица избацити из употребе као измишљотину.

Карамбуле

Бл папак, мрш у кућицу

Карамбуле

Смрдљивац под ником Бл папак даје себи за право да прича о србском језику и култури, којом додуше и он прича

Banjalucki Papak

Sva srpska nejac bi trebala da se ugledaju na Banjaluckog Papka koji je ovih dana odlucio da procita prvu cijelu knjigu u svom zivotu. Radi se o djelu Branka Copica: Orlovi rano lete. Posto Papak nema navike da cita knjige a nikad nije imao strpljenja osim kad je trebalo da se dobro zaradi, citanje mu ide tesko. Cilj je procitati knjigu do kraja do septembra i pocetka nove skolske godine. To je mukotrpan i dug put ali Papak se uzda u srpstvo i pravoslavlje da ce na kraju uspjeti. Ako Papak uspije odlucio je da odrzi predavanje i preprica sadrzaj knjige u nekoj od banjaluckih skola koja ce poslije od tog vaznog dana u njegovu cast napravitii muzej gdje ce mlade generacije imati prilku da se upoznaju sa Papkovim zrtvovanjem i nevidjenim uspjehom.

Banjalucki Papak

Isti bukvar za srpsku nejac kojoj prijete Vehabije, Islamisti, Vatikan, CIA, FBI, MI5, Turci, Albanci, Ukrajinci i sva ostala belosvetska mafija kojoj je cilj unistenje nevinog i nebeskog srpskog sveta. Na prvoj stranici bukvara obavezno treba da bude slika gosp. Milosevica i njegov cuveni citat Niko ne sme da vas bije!