Prosvjetni radnici: Briga za učenike tjera strah od kamera

Dajana Vujatović

BANJALUKA - Nastavom na daljinu pokušavamo učenicima omogućiti da u što manjoj mjeri budu uskraćeni za ono što im je potrebno od znanja, a na šta imaju pravo, kazala je za "Nezavisne" Dragana Davidović, učiteljica razredne nastave u OŠ "Desanka Maksimović" iz Trna, kod Banjaluke, a koja trenutno u RS drži časove pred TV kamerama.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

LažnePatriote

O da, morala je Jevđenićka da da komentar. Oni vole da se u sve miješaju. Da ne spominjemo neke druge koje se oblače kap za filmove za odrasle na toj javnoj kući-rtrs! Ovo je sve gluma, pred publikom, na časovima ne rade oni ništa tako a ponajmanje oslovljavaju učenike sa "dragi učenici", te "MOLIM vas da zapišete",itd.a tek ove što govore strani jezik kao na času. Pa to je tek čista gluma! Iole obrazovana osoba je vidjela da mora sama da uči svoje dijete kod kuće!