RS stvara savremeni model škole prilagođen 21. vijeku

Bojana Živanić

​BANJALUKA, DOBOJ - Revizija i razvoj nastavnih planova i programa, uključujući modernizaciju obrazovnog procesa za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, biće obuhvaćeni reformom obrazovanja u Republici Srpskoj, koja bi trebalo da počne u septembru, kazala je za "Nezavisne" Natalija Trivić, ministarka prosvjete i kulture RS.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

CitalacSaZapada

Demagogija. Oni ce vidjeti sta treba mijenjati...pa ce to promjeniti. Ako ne znate sta treba mijenjati, zasto uopste mijenjate?

dadara74

Ne dirajte nista, bas je ovako bilo dobro, djeca su nam jaca zbog tereta na svojim ledjima koji svakodnevno nose u skolu i nazad, bice spremniji za zivot kod nas, onim koji nisu bas izdrzljivi pomocice ''Zavod za fizijatriju'', eto posla i za njih, ko ce cekati zimu i led da se pocnu kosti lomiti po trotoarima, kad moze i ostalim godisnjim dobima biti posla. Osnovci u Banjaluci slusaju ''mejnstrim''... Baju Malog, Neđu i Boru, Žareta i Gocija i ostaje ''gej'' duete, tako da smo i tu podigli nivo, znaju se sve bitne pjesme savremene knjizevnosti napamet, Baja se nasao i na zidovima sa grafitima, nekada bila ''Riblja corba'',...''Krivo je more'' je evoluiralo u ''Kupacicu''...idemo krupnim koracima naprijed. Ne dirajte nista, bice to dobro...