RS u minusu za 6.000 đaka

Bojana Živanić

BANJALUKA - Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku RS, za četiri godine broj učenika u osnovnim školama u RS se smanjio za oko 6.000, a prema riječima stručnjaka, Republika Srpska na svakih pet godina izgubi po jednu generaciju osnovnoškolaca.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrzavniCinovnik

U zivotinjskoj farmi Dzordza Orvela nakon oslobadjanja farme (Republike Srpske) od covjeka sistem (vlast u Republici Srpskoj) je funkcionisao besprijekorno,onda su svinje (SNSD-ovci) shvatile da mogu da uzmimaju (kradu) vise od ostalih,zatim su optuzivali druge za izdaju i otjerali one koji su mislili drugacije a zatim su odgojile pse (mladi SNSD-ovci) koji su krvnicki klali svakoga ko se usudio da kaze da cilj borbe za slobodu (pljacku srpskog naroda) nije bio novo ropstvo,na kraju je farma (Republika Srpska) propala u bludu,nepotizmu,kriminalu,korupciji i pohlepi sopstvenih politicara.