Trivić: Od ponedjeljka nastava na daljinu za srednjoškolce

Srna

​​Nakon što smo uspješno počeli sa izvođenjem nastave na daljinu za učenike osnovnih škola Republike Srpske, odlučili smo da isto provedemo i za srednjoškolce. Republički pedagoški zavod je u saradnji sa direktorima srednjih škola usaglasio način izvođenja nastave na daljinu koja će se odvijati upotrebom onlajn platformi za učenje, Office 365 alata i drugih sistema komunikacije poput mejl adresa, društvenih mreža i servisa za razmjenu poruka, istakla je ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić u intervjuu za Srnu i najavila da će nastava na daljinu od ponedjeljka, 23.marta, početi i za srednjoškolce.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".