Vučić s američkim senatorima: Beograd spreman na razgovor

Agencije

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Beograd spreman na svaki razgovor i da bi popravljanje odnosa između Srba i Albanaca i uspostavljanje trajnog mira bilo od ogromne koristi za Srbe i Albance, kao i sve narode koji žive u regionu.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

"Američki senator Kris Marfi izjavio je da je za rješenje kosovskog pitanja potreban veliki kompromis i da ono može biti riješeno samo uz žrtvovanje obje strane".
Sta je pjesnik time htjo da kaze? Da li to znaci, da bi on citavu srbiju i teroriste sa kosova, americi, prinio zrtvu paljenicu i time rijesio problem?

Marfi, koji je sa svojim kolegom demokratom Ronom Džonsonom u četvrtak boravio u Prištini, a u petak su razgovarali u Beogradu sa predsjednikom Srbije, izrazio je nadu da će nakon parlamentarnih izbora i Albanci učiniti korake kako bi dijalog bio nastavljen.
Izbori na Kosovu su ilegalni i nezakoniti. Privremenu vlast na Kosovu ima samo KFOR, ostalo je sve terorizam. Dakle Manfri podrzava terorizam i pristojno bi bilo, posle ovakve izjave da ga policja isprati do granice i zabrani ulazak na teritoriju srbije.

SAD su uz Srbiju i žele jače partnerstvo sa Srbijom, rekao je senator Kris Marfi.
Rakao je iskreno. SAD-e su uz Srbiju, kao krpelj i pokusavaju da izvuku i poslednju kap krvi, dok nepuknu.

Marfi je, nakon razgovora sa Vučićem, novinarima rekao i da se nada da će u tom smislu uticati na predsjednika SAD Donalda Trampa, ali, kako je rekao, i na kolege da dođu u Srbiju, da vide i uvere se u njen napredak.
Najverovatnije pjesnik je htje da kaze; "u Srbiji ima jos krvi i pkusace da to saopsti svoim kolegama da se uvjere i ostanu do poslednje kapi".

Američki senator Ron Džonson izjavio je da i Beograd i Priština u postizanju sporazuma moraju nešto dati i nešto dobiti.
Da li je to uopst pristojno, da jedan senator kaze predsjedniku drzave, sta mora a sta ne? Zar to nije terorizam, prisiljavanje, ugrozavanje i ometanje rada jednog predsjednika? Iz koji razloga Vucic nije pozvao u pomoc policiju da protjera senatora i zabrani ulazak na teritoriju srbije zbog prijetnje.