Američki Kongres zvanično optužio Rusiju za miješanje u izbore

N.N.

VAŠINGTON - Kongres SAD optužio je Rusiju za miješanje u izbore uz pomoć sajber-napada, društvenih mreža, posrednika i ruskih državnih medija.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Mile2

Šta će Amerikanci drugo nego optužiti nekog drugog, samo što su ovi jači i pametniji. Svi znamo da su amerikanci nastali od engleskog, francuskog, nemačkog i Španskog šljam. Morao sam Španskog staviti velikim slovima jer njih je pola pola, ima ih i normalnih. Englezi i sada poseduju kolonije gdje crnce drže kao robove i voda u ih u lancima a pričaju o demokratije u čemu ih podržava amerika(NJIHOVA BRAĆA), koji bi da upravljaju svijetom što sada u većini i čine izazivajući ratove gdje se probudila svijest ljudi da mogu i sami trošiti svoja prirodna bogatstva. Francuski presednik naredi svojim poslušni ima da ubiju Gadafija, čoveka koji je svome narodu dao sve, kako bi i dalje imali pravo na koncesije na naftu a i ostalo što su radile firme iz bivše JUGOSLAVIJE. Znamo mi to svi da im je smetala Juga zato su je i rasturili.

Đorđe

džaba, propašćete jer ni ratom koji ćete pokrenuti nećete osvojiti ruske i druge a posebno ruske sirovine tako da će vam ekonomija i sve otići u rupu bez dna.