Analiza BBC-ja: Šta Putin stvarno želi?

N.N.

BBC NEWS objavio je zanimljivu analizu mogućih poteza ruskog predsjednika Vladimira Putina u jeku tenzija između Rusije i Zapada oko Ukrajine. Situaciju s politikom Kremlja BBC-jev analitičar Stiv Rozenberg opisuje kao slagalicu za koju nedostaje pola dijelova.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

E čuj šta Prutin želi!?
HA, HA, HA, ...
Da ima obraza i pameti velikoruski hegemonista i simpatizer naciste Staljina (Hitlerovog saveznika iz 1939 -1941) bi se kao pravi i pravedni državnik konačno već jednom cijelom svijetu izvinuo za štetu koju prouzrokova fašističkonacistički Pakt Hitler - Staljin iz 1939 (o ne napadanju i fašističkonacističkoj okupaciji/podjeli Europe na dva dijela) kojim velikoruska banda dade u startu krila Trećem Rajhu pa kasnije cijeli svijet o jadu zabavi (pa i herojski dio ruskog naroda) a pogotovo Jevreje nad kojima počini genocid/Holokaust i da nacista Hitler jednostrano ne raskide navedeni Pakt i da se antifašističke SADe ne umješaše protiv naciste Hitlera ko zna kako bi se sve završilo i na kojoj strani bi Rusija na kraju rata bila!?