Bajden: Obnovićemo Gazu, ali bez saradnje sa Hamasom

Tanjug

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Džo Bajden je u četvrtak uveče obećao humanitarnu pomoć i rekonstrukciju uništenih objekta u Gazi, pozdravljajući sporazum o prekidu vatre između Izraela i palestinskog Hamasa nakon 11 dana borbe, ali je naglasio da u priču neće biti uključen Hamas.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Opsada herojske, antifašističke, antinacističke i antigenocidaške Gaze od strane velikoizraelskog fašističkonacističkogenocidaškog agresora i okupatora (trenutno na čelu sa fašistom, nacistom i genocidašem Natanjahuom, Jevrejom) uveliko podsjeća na proteklu opsadu herojskogantifašističkog, antinacističkog i antigenocidaškog Sarajeva od strane velikosrbijanskog fašističkonacističkogenocidaškog agresora i okupatora (tada na čelu sa fašistom, nacistom i genocidašem Miloševićem, Srbinom pravoslavcem) nažalost kod nas još i podržanog od domaćih izdajnika/uglavnom Bošnjaka pravoslavaca (tada na čelu sa fašistom, nacistom i genocidašem Karadžićem, Crnogorcom pravoslavcom)!?
Tako da me ne čudi iskazana podrška domaćih bh simpatizera fašiste, naciste i genocidaša Karadžića velikoizraelskom fašističkonacističkogenocidaškom agresoru i okupatoru države Palestine!?