CNN: Kraj svjetskog poretka kakvog poznajemo

Agencije

VAŠINGTON - Američki CNN je u najnovijoj analizi ocijenio da je ovo zbunjujuće vrijeme za Amerikance kada je u pitanju spoljna politika njihove zemlje, jer dok Vlada s jedne strane objašnjava zašto je vrijeme za povlačenje iz Avganistana, s druge strane pruža uvjeravanja kako je vrijeme da se stane uz Ukrajinu.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Bosanske Posrbice tj. Vlahe je najbolje opisao SRPSKI pisac i akademik Slobodan Selenić:"...svaka kuća u kojoj su oni štala postaje - oni smrde na strv.. oni lopatom zatuku svoje ostarele očeve... oni guzicu brišu prstom pa o zid, oni vatru potpaljuju Pesmom nad pesmama, oni štuju krave više nego žene, jer su jače i jeftinije se prehranjuju. Oni pevaju kao što vuci zavijaju, oni ne čitaju.. oni riču, vaške ne trebe, šugu ne leče, oni će za jednu šljivu ubiti.. oni će bratu oko zbog marksizma iskopati, oni će ulice beogradske preorati da ih podsećaju na zavičaj... oni prde u crkvi, ishraknjuju se za trpezom, jebu ovce i krmače, bogorodici pičku na ikoni crtaju, zulukaferi ...😍😍😍⬇️⬇️⬇️

Odgovor
Miki.cc28

Меша Селимовић о муслиманима из Босне:

"Најзамршенији људи на свијету.
Ни са ким историја није направила такву шалу као са нама.
До јуче смо били оно што данас хоћемо да заборавимо.
Али нисмо постали ни нешто друго.
Стали смо на пола пута, забезекнути.
Не можемо више никуд.
Отргнути смо, а нисмо прихваћени.
Као рукавац што га је бујица одвојила од мајке ријеке, и нема више ни тока ни ушћа, сувише мален да буде језеро, сувише велик да га земља упије.
С нејасним осјећањем стида због поријекла, и кривице због отпадништва, нећемо да гледамо уназад, а немамо куд да гледамо у напријед, зато задржавамо вријеме, у страху од ма каквог ријешења.
Презиру нас и браћа и дошљаци, а ми се бранимо поносом и мрзњом.
Хтјели смо да се сачувамо а тако смо се изгубили, да више не знамо ни шта смо"

durnozejnil

Raspali Alija Sevdalija, simpatizer nacista Hiće i Ante , TUZLA via Šuma via Turska, tvorac islamske deklaracije u kojoj kaže da za islam nije bitno koliko će muslimana da pogine, da dade živote jer islam je vječan a musliman nije, nacistički samosimpatizer i simpatizer islamističkofundamentalističkog pokreta i genocidaša Naseruga Orića , Arifa Dudlakovića, Rasima Delića i drugih , iskreno i civilizacijsko sječanje na Holokaust i opčenito na stradanja drugog svjetskog rata bi bio da je u Hotelu Holiday duboko pod zemljom i kasnije opleo po sebi kao genocidašu, pa po Turcima koji su na kolje nabili milion i po Jermena !
Ništa nije htio da uradi!
A trebao je da naredi da ga svežu njegovi, prije toga da ih Alija sve uhapsi i kazni dugogodišnjom robijom a Turke da opomene , da svakom turskom Predsjedniku kaže zašto je proveo toliko na poziciji predsjednika Turske a nije obavio osnovnu civilizacijsku dužnost da se katarziran i kao lider Turske ode u Jermeniju i u Aušvic i da vilibrantovski klekne i vilibrantovski se izvine cijelom svijetu za fašističkonacistički Pakt između Trečeg Rajha i Turske tj. Pakt Hitler- Turska iz perioda 1938-1945 (o njihovoj zajedničkoj fašističkonacističkoj okupaciji i podjeli Evroazije ) kojim velikoturska hegemonistička banda u startu dade potporu i krila fašističkonacističkom Trećem Rajhu koji kasnije cijeli svijet o jadu zabavi a pogotovo Jevreje počinivši nad njima Holokaust!?
I da nacista Hitler jednostrano ne popuši navedeni Pakt ko zna na kojoj bi strani Turska svršila na kraju rata?

bojan.blcity

Meni zao male Gorice.....sad vise nece moci da letuje na prelepim plazama Jamajke u hotelskim kompleksima Hedonizam 2 i Hedonizam 3.......🏄🏻🍸⛱

Odgovor
Radis12

Psu poturčeni ,tvoj jadni život se vrti oko Porodice Dodik kojaje teška milione ,dok oni nikadanisu čuli za malog crva poput tebe ...niti će 😉. Eto koliko si bitan u ovom životu .

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa bosnjo mutavi uskoro letis 🚀 kod svog raspalog muhameda gde su i ostali raspali kurdi 🚀🚀🚀

Odgovor
durnozejnil

Ova ti je dobra da je bojan ustvari poturčeni pas ahaha, Allah dade muslimanu da opsuje i samoga Allaha ako je to u korist Muslimana jer Allah zna da to Musliman radi da bi sebe spasio ili za neku drugu korist za Muslimana i po tome je sve dozvoljeno, lagati, petljati, predstavljati se nekim drugim imenima , čak opsovati samoga Allaha itd, nije dozvoljeno laganje samo izmedzu muslimana ali toga sada ima najviše. Bojan je naša Muslimanska opajdara to je svima jasno , zastave mrske mu Srbije neće pametne ljude zavarati jer pametni ljudi znaju da je bojan muslimanska opajdara , tj musliman u koži žene i da voli srpske kobaje. To mu je omiljena poslastica i ne zamjerajte mu puno, jer on je rođen poluretardiran, naučio je slova jedva i tako jadan živi svoj bjednički život kao pas lutalica koga svi šutaju u dupe kad ga vide.

Odgovor
durnozejnil

Opajdara bojan Muris ako ste primijetili samo kopira tuđe misli i piše ih ovdje. Mali je poluretardirana muška kučka i voli da ga tucaju i da ga napušavaju.