Federalni sud odbacio Trampovu žalbu za Pensilvaniju

Tanjug

VAŠINGTON - Savezni apelacioni sud odbacio je pokušaj štaba američkog predsjednika Donalda Trampa da ponovo pokrene tužbu kojom se osporavaju izborni rezultati u Pensilvaniji, presudivši da "tvrdnje nemaju utemeljenje".

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Gog

Bas me briga za njima. Samo da je Tramp dobijo izbore imali bi smo mirniji san. Ovako, nece valjati, jer ovi demokrate misle da su ovo neka stara vremena i da ce nastaviti tamo gdje su stali. Bojim se da su toliko uzeljeli vlasti da ce povlaciti poteze opasne po svjedski mir.
Kina i pre svega Rusija je toliko vojno ojacala da se nece lisiti suprostaviti se , a toliko kao nikad ce biti blizak moguci sukob kao sto je Ukrajina, Sirija, pa i Bjelorusija.
Balkan ce opet biti u tenzijama , a i tu nije nista kao sto je bilo. Obican covjek uvijek najvise nastrada.